За нас

Ningbo Haishu Colorido Digital Technology Co., Ltd, сместена во Ningbo, вториот по големина пристанишен град во Кина, располага со добро интегрирана мешавина на производство на чорапи и технологија за дигитално печатење, како и извозна трговија.

Нашиот тим е посветен на промоција и производство на чорапи, како и приспособени решенија за дигитално печатење во мали групи.Не можеме да штедиме напори да им помогнеме на нашите клиенти да ги решат сите прашања во процесот на прилагодување, од изборот на материјали за печатење до соодветната опрема и производните решенија.

Всушност, обезбедуваме различни решенија за дигитално печатење, вклучувајќи машини за пред-третман и после-третман.Нашата главна задача е да им помогнеме на нашите гости да станат експерти за печатење, а нашата улога е да ги водиме и да им помогнеме на гостите да растат.Ги вложуваме сите наши напори да ги поддржиме клиентите да произведуваат совршени сопствени производи за да се добие профит од пазарот.

Придржувајќи се до брзата испорака, доверливиот квалитет и претприемничкиот дух на чесност и висока ефикасност, обезбедуваме квалитетни производи и задоволителни услуги за повеќето клиенти.Искрено добредојде на нови и редовни клиенти дома и во странство да ги посетите!

Технологија за печатење на барање

1.Лично прилагодување:Приспособените производи имаат позначајна вредност, преку дигитално печатење за да ги направите вашите производи на следното ниво


2.Брза испорака:Со комплетна производна линија, можеме да произведуваме повеќе од 1000 пара дневно, со навремена испорака и високо производство.


3.Без MOQ:Можеме да печатиме се додека имате дизајн, без разлика на големината на нарачката


печатење на барање

4.Креирајте производ брзо:Откако ќе имате дизајн, можете брзо да креирате производ и да започнете да го продавате за неколку минути.


5.Не бидете одговорни за инвентар и испорака:Испораката ја врши добавувачот, вие сте одговорни само за услугите на клиентите.


6. Ниска инвестиција, низок ризик:Бидејќи не мора да држите никаков попис, можете лесно да ја прилагодите вашата стратегија и да експериментирате со вашите идеи


Прочитај повеќе

Препорачани машини

Случај со клиенти