Printer DTF

 • Printer DTF

  Printer DTF

  Printeri direkt në film, i shkurtër në printer DTF, në ditët e sotme është i njohur gjerësisht nga njerëzit, për shkak se ju lejon të printoni çdo dizajn në një film dhe më vonë ta transferoni atë direkt në kapuçët, bluzat tuaja etj.
  Dhe gjithashtu, arsyeja kryesore pse është shumë popullor është për shkak të tolerancës së aplikimit për printerin DTF.Dizenjot mund të dorëzohen në çdo sipërfaqe materiale.
 • Shitje e nxehtë 2022 Printer dixhital DTF Printer PET për transferimin e nxehtësisë së filmit Makinë printimi bluzash me makinë pluhur tundës

  Shitje e nxehtë 2022 Printer dixhital DTF Printer PET për transferimin e nxehtësisë së filmit Makinë printimi bluzash me makinë pluhur tundës

  DTF-Printer CO65-2 Filmi i përfunduar i transferimit mund të printohet me nxehtësi në pambuk, lëkurë dhe materiale të tjera Veçoritë (1) Shina jashtëzakonisht e qetë (2) Servo Motor Leisai (3) Grykë origjinale EPSONI 3200 (4) Rrjedha kryesore e linjës së parë Pllakat amë (5) Cilësi e lartë, saktësi e lartë (6) Transferim shumëfunksional i përfunduar (7) Qarkullimi i bojës së bardhë, përzierja dhe funksione të tjera SPECIFIKIMET E PRODUKTIT 1 Metoda e printimit CO65-2 2 Rezolucioni i printimit 720dpi*720dpi/360dpi*3kTY20d Bojë për transferimin e nxehtësisë 5 para...
 • COFL-65 Universal T-shirt DTF Makinë printimi Ngrohës Transferim Printer filmi PET Makinë pluhuri tundës

  COFL-65 Universal T-shirt DTF Makinë printimi Ngrohës Transferim Printer filmi PET Makinë pluhuri tundës

  SPECIFIKIMET E PRODUKTIT PRINTER DTF Lloji: Printer me bojë, Gjendja e printerit DTF: Industritë e reja të aplikueshme: Dyqane rrobash, Fabrika prodhuese, Shitje me pakicë, Dyqane printimi, Kompania reklamuese Lloji i pllakës: Printer Roll-to-Roll Shërbimi pas garancisë: Mbështetje teknike video, mbështetje online, Pjesë këmbimi, shërbimi i mirëmbajtjes dhe riparimit në terren Vendi i origjinës: Shanghai, Kinë Dimensioni i printimit: 60cm Klasa automatike: Lloji i bojës automatike: Tensioni i bojës së pigmentit: 220V Pikat kryesore të shitjes: Lartë ...
 • Specialist i printimit të veshjeve dixhitale