Printer Sublimasi Kab

 

Printer transfer panas dikenal minangka jinis printer sublimasi.Iki minangka printer multi-fungsi kanthi nggunakake tinta sublimasi lan pemanasan & cara mencet kanggo nransfer desain menyang macem-macem bahan.
Fitur utama yaiku kemampuan kanggo ngasilake cetakan berkualitas tinggi kanthi warna sing cerah lan rincian sing sugih.Kaluwihane yaiku:
1. Kanthi biaya murah dibandhingake karo produk percetakan liyane
2. Daya tahan gambar sing dicithak, amarga kurang rentan kanggo luntur sawise dicuci kaping pirang-pirang nalika nganggo.
Kabeh fitur lan kaluwihan kasebut ndadekake printer transfer panas cocok kanggo dicithak ing macem-macem produk, kalebu rasukan, barang promosi, hadiah pribadi lan macem-macem jinis kain.Mesin transfer panas becik kanggo bisnis lan individu sing pengin nggawe desain khusus lan tahan lama ing macem-macem permukaan.

 
  • Printer Sublimasi Pewarna 15Kepala CO51915E

    Printer Sublimasi Pewarna 15Kepala CO51915E

    Printer Sublimasi Pewarna 15 Kepala CO51915E Printer Sublimasi Pewarna CO51915E nggunakake 15 kepala cetak Epson I3200-A1, kanthi kecepatan cetak paling cepet 1pass 610m²/jam.Kanthi kacepetan printing sing cepet, bisa nyedhiyakake printing ing macem-macem bahan.Printing on-demand banget populer ing pasar.Bahan apa sing bisa digunakake kanggo percetakan sublimasi pewarna?Sublimasi pewarna nggunakake tinta sing disebar lan bisa ditransfer ing poliester, denim, kanvas, campuran lan bahan liyane.Ora mung...
  • Printer Sublimasi Pewarna 8Heads CO5268E

    Printer Sublimasi Pewarna 8Heads CO5268E

    Printer Sublimasi Pewarna 8 Kepala CO5268E Colorido CO5268E printer sublimasi pewarna dilengkapi 8 kepala cetak Epson I3200-A1, sistem tinta sing ditingkatake, lan nggunakake piranti lunak RIP versi paling anyar.CO5268E nduweni konfigurasi akeh model dhuwur lan minangka printer sublimasi pewarna kanthi kinerja dhuwur lan biaya-efektif.Kaluwihan Printing Transfer Sublimasi Ora perlu nggawe piring, mung nggawe gambar Ora perlu nglampahi akeh wektu kanggo nggawe piring kaya tradisional ...
  • Printer Sublimasi Pewarna 4 Kepala CO5194E

    Printer Sublimasi Pewarna 4 Kepala CO5194E

    Printer Sublimation Dye 4 Heads CO5194E Colorido CO5194E printer dye-sublimation bisa tekan 180m² / h kanthi kacepetan dhuwur, sing cocog kanggo kabutuhan percetakan industri tekstil lan industri pewarna-sublimasi.Sistem rewinding wis nganyari adhedhasar saran customer, lan motor dual digunakake kanggo nggawe kertas muter maneh luwih stabil.Model: COLORIDO CO5194E Printer Sublimasi PrinterJumlah Printhead: 4 Printhead: Epson I3200-A1 Jembar Cetak: 1900mm Warna Cetak: CMYK/CM...
  • Printer Dye-Sublimation 3 Kepala CO5193E

    Printer Dye-Sublimation 3 Kepala CO5193E

    Printer Dye-Sublimation 3 Heads CO5193E Gunakake printer sublimasi termal COLORIDO CO5193E kanggo nyetak bendera khusus, hadiah pribadi, cangkir, sandhangan lan liya-liyane.Printer sublimasi termal kinerja dhuwur iki nggunakake versi paling anyar saka papan lan printhead Epsom I3200-A1.Kajaba iku, desain njaba mesin iki cocok banget kanggo pabrik modern, sing bisa ngirit ruang luwih akeh.Napa Pilih Kita • 10 taun dandan profesional saka solusi printing digital, liwat ...
  • Printer Dye-Sublimation 2Heads CO1900

    Printer Dye-Sublimation 2Heads CO1900

    2Heads CO1900 Printer sublimasi pewarna CO1900 nggunakake rong nozel I3200-A1, sing bisa ngasilake sandhangan lan percetakan dekoratif kanthi jumlah akeh.Mesin bisa ditinggal tanpa dijaga, nyuda downtime lan maksimalake kapasitas produksi.Model: COLORIDO dye-CO1900 Printer Sublimasi Printhead Jumlah: 2 Printhead: Epson 13200-A1 Jembar Cetak: 1900mm Warna Cetak: CMYK/CMYK+4 COLORS Max.resolution (DPI):3200DPI Max speed CMYK: 3pass Tipe Ink: 64m Tinta Sublimasi, Water Based Pigme...
  • Mesin Printer Sublimasi Kertas 3D Format Gedhe Profesional, Sublimasi Printer Pencet Panas

    Mesin Printer Sublimasi Kertas 3D Format Gedhe Profesional, Sublimasi Printer Pencet Panas

    Rega pungkasan ditemtokake dening aksesoris sing dibutuhake dening mesin
  • Printer Sublimasi Format Gedhe karo Printhead Epson 5113

    Printer Sublimasi Format Gedhe karo Printhead Epson 5113

    Printer Roll to Roll Deskripsi Produk Printer Sublimasi Kertas Model-X2 Papan kontrol BYHX, HANSON Bingkai printer digawe aluminium / balok / gerbong Tipe nozzle I3200 Dhuwur nozzle 2.6mm-3.6mm Jembar printing maksimal 1800mm Tinta Tinta sublimasi 2 pas/3 pas/4 pas 360*1200dpi/360*1800dpi/720*1200dpi Piranti lunak Rip Neostampa/PP/Wasatch/maintop Lingkungan kerja Tempt.25~30C, Kelembapan 40-60% non-kondensasi Sumber daya Max1.7A/100-240v 50/60Hz Ukuran Mesin Ukuran Paket 31...