E fa'afefea ona fa'aogaina le lomitusi numera pe a lulu le ta'avale?

Lomiga numera e faasino i le lomitusi e manaʻomia le taʻavale ma le faʻaogaina o le pusi.Pe pipii pe lolomi le taavale o le a aafia ai le aafiaga lolomi, o le a le mafuaaga o le taavale lulu?Aua le popole pe a tetete le taavale pe a faia le lolomi numera, faʻamolemole vaʻai i faʻamatalaga faʻasoa i lalo.

小车头

E tauave e le taavale le isu, ma o le gaioioiga o le taavale e fa'aogaina ai le galuega lomitusi.O le taʻiala taʻiala o le ala lea o le taʻavale, ma o le lamolemole ma le tikeri o le lomitusi faʻasalalau taʻiala o le a aʻafia tonu ai le faʻaogaina o le taʻavale, lea e ono mafua ai le luluina o le taavale, o lea e tatau ai ona tuʻuina atu sina suauu lamolemole i luga o le taʻiala taʻiala. masani, lea e mautinoa ai le faagaoioiga lelei o le faavaa taavale.Afai e le o i ai le alavai taiala i le tulaga o le tikeri, o le a i ai le taavale i le tulaga o le faasipa.O lenei tulaga e mafai ona mafua ai le fufuluina o le ulu o le vaitusi, le vaitusi lele o le taavale, e afaina ai le matafaioi o le lolomiina.

轨道

E le gata i lea, o le servo motor ma synchronous uili e faʻagaoioia le fusi umi, ona faʻaosoina lea o le gaioiga a le dolly.Afai e le o iai le uili faʻatonuina i se tulaga faʻapitoa, o le fusipaʻu o le a le sologa lelei, o le a tete le taʻavale ma puʻeina, lea e manaʻomia foi ona gauai atu i ai.Mulimuli ane, o le fufusi o le fusi umi.Faʻapea o le fusipaʻu ua tuʻuina atu tele, o le a aofia ai foi le taʻavale ma le cardon, o lea e tatau ai ona fetuunai le alualu i luma lautele o le fusi.

宝塔轮

O loʻo i luga o le mafuaʻaga lea o le luluina o le taavale lomitusi numera, o lea afai o loʻo i ai se taʻavale taʻavale e mafai ona siaki pe iai se faʻafitauli.

I le male,Ningbo Haishu Colorido Digital Technology Co., Ltd.tumau le tuuto atu i le gaosiga o lomitusi numera, lea e mafai ona ausia manaoga patino o tagata faatau, lolomi mamanu eseese i luga o lanu eseese o mea.O a matou oloa o loʻo sailia i le fale ma fafo, lea e fiafia i le lauiloa maualuga i tagata faʻatau.

Faʻafeiloaʻi uo mai soʻo se ituaiga o sosaiete e asiasi, taʻitaʻia ma fai se feutagaiga pisinisi!


Taimi meli: Iul-11-2022