ʻIke ʻia o nā ʻili lole

1. Ka pulupulu a me ke olonā

ʻO ka pulupulu a me ka lole olonā ke hoʻomālamalama maʻalahi i ka manawa kokoke i ke ahi, hiki ke puhi koke ʻia, a ʻo ko lākou lapalapa he leo melemele me ka uahi polū.ʻOiai ʻo ka ʻokoʻa, ʻo ka pulupulu i puhi ʻia e like me ka pepa a me ka lehu hina a ʻeleʻele i koe wale nō.A laila honi ka lehu meakanu e ka lole olonā i puhi ʻia, nona ka lehu keʻokeʻo hina.

2. Na Uila Huluhulu a me ka Silika Maemae

I ka wā e puhi ʻia ai ka pulupulu, hele koke mai ia me ka uahi a ʻike ʻia nā ʻōhū mai nā pulupulu i puhi ʻia, a ʻo ka hope loa me ka puʻupuʻu pōlele ʻeleʻele ʻālohilohi a hiki ke ʻoki ʻia.ʻOiai e holo mālie ana ke ahi, a pilau.

Hoʻopili ʻia ka Silika Maʻemaʻe i ka wā e puhi ʻia ai, a me ke kani ʻana o nā pilau a me ka lapalapa e holo mālie, a hiki i ka hopena ke lilo i lehu ʻeleʻele ʻeleʻele, hiki ke ʻoki ʻia e ka lima.

3. Nylon a me ka Polyester

ʻO ka Nylon, ka inoa kūhelu he—Polyamide, hiki ke wili ʻia i ka wā e hoʻomālamalama ʻia ai, a hele mai me nā pulu ʻulaʻula ʻulaʻula, aneane ʻaʻole hiki ke ʻike ʻia ka uahi, akā pilau loa.

ʻO ka inoa piha o ka polyester he polyethylene glycol terephthalate, maʻalahi ke ʻano me ka uahi ʻeleʻele, ʻeleʻele ke ahi, ʻaʻohe ʻala kūikawā, a ma hope o ke ahi ʻana e hele mai me ka granule ʻeleʻele, hiki ʻole ke ʻoki ʻia.

ʻAe, me ka ʻike ma luna aʻe, manaʻolana e kōkua iki ia no ka ʻike maikaʻi ʻana i nā fibric fibers.Inā hoihoi ʻoe i nā mea paʻi kikohoʻe me kēia mau haku mele, e hoʻokipa iā ʻoe e nīnau mai iā mākou, i kēlā me kēia manawa.


Ka manawa hoʻouna: Feb-24-2023