Zgjidhje për shtypjen e reklamave UV

Vështrim themelor i
Printimi i reklamave UV

Printeri me bojë UV ofron përparësi të shumta duke përdorur teknologjinë e printimit UV mbi teknologjinë tradicionale të printimit, duke përfshirë aftësinë e tij për të prodhuar vepra arti të printimit me cilësi të lartë me shpejtësi rrufe të shpejtë.Ndryshe nga metodat tradicionale të printimit, makina e printimit UV mbështetet në dritë për të kuruar menjëherë bojën, duke eliminuar kërkesën për tharje të shpejtë dhe duke mundësuar prodhimin e shpejtë të vëllimeve të mëdha printimesh.Për më tepër, produktet e printimit UV kanë rezistencë të fortë ndaj ujit, qëndrueshmëri super të mirë të ngjyrave pa asnjë zbehje dhe faktorë të tjerë mjedisorë, të cilët sigurojnë që ai të ruajë cilësi dhe qëndrueshmëri të mirë edhe pas një periudhe të gjatë.Me këto avantazhe, teknologjia e printimit UV është pranuar gjerësisht dhe përdoret në reklamat dhe aplikacionet komerciale, nga tabelat dhe pankartat deri te paketimet dhe etiketat.

shërbim printimi UV

Avantazhet e printimit UV

Printim me shtrat të sheshtë UV duke përdorur metodën më të fundit të printimit që kombinon bojë speciale ultraviolet UV dhe dritë ultravjollcë për të krijuar postera reklamues, panele ekrani dhe ngjitëse mahnitëse.Si një teknologji printimi dixhital, printimi UV ofron shpejtësi të shpejtë printimi me imazhe me precizion të lartë që kurohen nën drejtimin e llambave ultravjollcë, duke rezultuar në printime rezistente ndaj ujit dhe lagështisë që ruajnë gjallërinë e tyre edhe pas ekspozimit të zgjatur.Printimi UV në industrinë e reklamave është i përshtatshëm si për artikujt reklamues të brendshëm ashtu edhe për ato të jashtme, si dhe për ekspozita, reklama ndërtesash, vitrina dhe shenja komerciale, veçanërisht në zonën e të cilave kërkon rezistencë ndaj ujit dhe lagështisë.

printer uv
printuar uv
Printer UV me shtrat të sheshtë

Printim me ngjyra me precizion të lartë, përvojë
Bukuria magjike e printerit UV me shtrat të sheshtë Colorido

 Efikasitet i lartë:Krahasuar me printerët tradicionalë, printeri UV me shtrat të sheshtë i përmirësuar për tharje të shpejtë pas printimit pa pritur asnjë minutë të vetme, kjo lejon printimin e vazhdueshëm pa asnjë vonesë.Prandaj, është një opsion i shkëlqyeshëm për projektet e printimit me shumë detyra me rikthim të shpejtë.

 Saktësi e madhe:Printeri UV me shtrat të sheshtë është i aftë të prodhojë projekte printimi të gjalla dhe të detajuara me rezolucion deri në 1440x1440 dpi.Ky saktësi paraqet ngjyra tepër të gjalla dhe imazhe të qarta.

 I tolerueshëm për materialet:Printeri UV me shtrat të sheshtë mund të printojë në materiale të ndryshme.Të tilla si plastika, metali, druri, guri, qelqi, qeramika, letra dhe gjithashtu tekstilet, printeri UV me shtrat të sheshtë ofron një shkathtësi të gjerë, kjo është zgjedhja e shkëlqyer për sinjalistikën, ekranet dhe prodhimin e produkteve të personalizuara.

 Qëndrueshmëri e fortë:Meqenëse boja thahet dhe ngjitet pothuajse menjëherë duke përdorur dritën UV, projektet e printuara janë dukshëm me rezistencë të mirë ndaj konsumit dhe gjithashtu qëndrueshmëri të mirë të ngjyrave.Kjo forcë i bën aplikimet e printimit UV me rezistencë të mirë ndaj ujit dhe lagështisë, si dhe me periudhë përdorimi afatgjatë.

Mbrojtjen e mjedisit:Bojë UV nuk përmban asnjë send të dëmshëm, asnjë avullim tretës, nuk ka ndotje të mjedisit, mund të arrijë kërkesat standarde të mbrojtjes mjedisore.

 Gama e gjerë e aplikacioneve:Printeri UV me shtrat të sheshtë nuk kufizohet vetëm në printimin e shenjave dhe ekraneve me cilësi të lartë për bizneset tradicionale.Mund të përdoret gjithashtu në prodhimin e elektronikës, artit dekorativ dhe shumë industrive të tjera që kërkojnë imazhe të printuara me cilësi të lartë dhe afatgjatë, të tilla si punime artizanale, pajisje elektronike, tekstile dhe dhurata etj.

Parametrat e produktit

Modeli i pajisjes: WLD-UV1313 G5
Konfigurimi i kokës së printimit: Koka e printimit Ricoh G5
Gjerësia e printimit: 1300 mm * 1300 mm (tre rreshta hundëzash të lëkundura mbi një ndryshim të vogël)
Pllakë: Kartë SATA 8 koka G5 2.0 me dy pllaka Y
Dimensioni: 2850MM*2090MM*1400MM
Trashësia e printimit: 0-110 mm (mund të personalizohet sipas modelit)
Pesha e pajisjes: pesha bruto 750 kg (në varësi të makinës aktuale, një devijim i vogël është diapazoni normal)
Skeleti i makinerisë: trajtimi i nxehtësisë, struktura trekëndore, duke përdorur përpunim preciziteti të mullirit me qilim me precizion të lartë
Pllaka bazë e hundës: pllakë bazë alumini aviacioni me 8 koka, rregullim i imët i pavarur nga gryka, trajtim i nxirjes, antireflektues
Bojë UV: bojë e importuar (e butë, neutrale, e fortë, sipas kërkesës opsionale)
Llamba UV: Rruaza llambash LED Korea Seoul 2 vetëm 900W
Ftohja e llambës UV: ftohje e ftohur me ujë, mbrojtje e rrjedhës së ujit.Alarmi për temperaturë të lartë, (ftohje ftohjeje me kompresim të rezervuarit të ujit me fuqi të lartë)
Sistemi RIP: Dutch PrintFactory (opsionale: US PHOTOPRIN)
Sistemi i qarkullimit të bojës së bardhë: qarkullimi i qarkut kryesor të bojës, trazimi i fishekut të bojës.Cikli automatik i kontrolluar nga softueri për të parandaluar reshjet e bojës
Udhëzuesi i ngritjes së karrocës së bojës: Udhëzues i heshtur
Motori ngritës i makinës me bojë: Motori hapës i dyfishtë i boshtit Jemicon
Filtri i qarkut të bojës: dy filtrim: qarku kryesor i bojës në formë kolone (5.0um) Koka kobalti përpara filtrit (20um)
Sistemi i presionit negativ: presion i ri negativ i integruar me dy drejtime, kontroll i pavarur me ngjyrë dhe të bardhë
Transmetimi i të dhënave: transmetimi me fibra optike

Prezantimi i funksionit

1. Mbrojtje kundër përplasjes së kokës
Kur transportuesi i bojës përplaset me median e printimit, atëherë sistemi kundër përplasjes fillon automatikisht të ndalojë lëvizjen menjëherë për të mbrojtur sigurinë e kokës së printimit.Pasi të rivendosni median dhe të garantoni sigurinë e printimit, atëherë printeri mund të rifillojë punën për të shmangur çdo humbje.

2. Sistemi i matjes së lartësisë vetë
Sensori i lartësisë vetë-kontrollohet me mjete printimi, karroca rregullon automatikisht lartësinë e duhur të printimit sipas lartësisë së medias.

3. Mbrojtja nga kthimi prapa
Kutia e presionit negativ rimbushet boja, sistemi automatikisht ndalon furnizimin me bojë, për të siguruar sigurinë e sistemit të presionit negativ

4. Përzierja e bojës së bardhë dhe qarkullimi i bojës së bardhë
Bojë e bardhë natyra e problemit është e lehtë për të precipituar, bojë kryesore fishek agjitacion qark boje sistemi i qarkullimit automatik

5. Sistemi i presionit negativ me dy tunel dhe precizion të lartë
Prodhimi pa rregulluar presionin negativ, mund të balancojë automatikisht presionin negativ për të siguruar stabilitetin e bojës.

6. Sistemi i spërkatjes flash
Funksioni i spërkatjes së blicit do të niset automatikisht gjatë fillimit të printimit ose gjatë përgatitjes së printimit për të siguruar lagështinë e hundës

7. Bojë dhe llak i bardhë mund të printohen në të njëjtën kohë
Realizimi një herë i sfondit të bardhë, stampimi, printimi me llak me ngjyra, përmirësimi i shpejtësisë së printimit, shmangia e gabimit të shtrirjes së llakut të bardhë dhe me ngjyra

Procesi i punës

1. Dizajni:Përdorni softuerët e njohur të dizajnit grafik, si Adobe Photoshop ose Illustrator, për të krijuar një draft dizajni që plotëson kërkesat tuaja të reklamimit dhe gjithashtu garanton imazhe precize gjatë printimit.

Dizajn
Përgatitja për printim

2. Përgatitja për printim:Zgjidhni materialet e përshtatshme të printimit dhe rregulloni parametrat e printimit, të tilla si lloji dhe mbulimi i bojës.Për më tepër, kontrolloni llambën UV të printerit për t'u siguruar që po funksionon siç duhet.Përgatitja e duhur është pika kyçe për të marrë rezultate me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme në fazën e printimit.

3. Printimi:Ngarkoni imazhin dhe zgjidhni modalitetin e pritur të printimit, si p.sh. 600dpi ose 1440dpi.Printerët UV ofrojnë saktësi të lartë dhe mund të printojnë në një sërë materialesh, duke përfshirë plastikë, metale, dru, gur, qelq, qeramikë, letër dhe tekstile.Më pas sistemi i forcimit UV e thajnë projektin e printimit menjëherë pas printimit, gjë që arrin printimin e vazhdueshëm pa asnjë vonesë.Për më tepër, bojërat UV janë miqësore me mjedisin dhe plotësojnë standardet më të fundit të mbrojtjes mjedisore.

Makinë për shërimin me ultraviolet
Instalimi

4.Instalimi:Instaloni reklamën në pozicionin përkatës, si p.sh. në një mur, raft ekrani ose mbajtëse baneri.Imazhet e printuara me rreze UV ​​janë shumë të qëndrueshme dhe rezistente ndaj konsumit dhe zbehjes, duke i bërë ato ideale për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Materialet e përshtatshme për
Shtypje UV Reklamim

Një gamë e gjerë materialesh janë të përshtatshme për reklamat e printimit UV me shtrat të sheshtë, duke përfshirë materialet e mëposhtme të përfshira, por edhe ato që nuk tregohen si më poshtë.

material pvc

Material PVC

Material akrilik

Material akrilik

Materiali metalik

Materiali metalik

Material qelqi

Material qelqi

Material kanavacë

Material kanavacë

Material vetëngjitës

Material vetëngjitës

Shfaqja e produkteve

printim uv në plastikë
Printim UV me format të madh
Printer dixhital UV