Rreth Nesh

Ningbo Haishu Colorido Digital Technology Co., Ltd, e vendosur në Ningbo, qyteti i dytë port më i madh në Kinë, përmban një përzierje të mirë-integruar të prodhimit të çorapeve dhe teknologjisë së printimit dixhital, si dhe tregtisë së eksportit.

Ekipi ynë është i përkushtuar ndaj promovimit dhe prodhimit të çorapeve, si dhe zgjidhjeve të printimit dixhital të personalizuara në grupe të vogla.Ne nuk mund të kursejmë asnjë përpjekje për t'i ndihmuar klientët tanë të zgjidhin të gjitha çështjet në procesin e personalizimit, nga përzgjedhja e materialeve të printimit deri te pajisjet përkatëse dhe zgjidhjet e prodhimit.

Në fakt, ne ofrojmë një shumëllojshmëri zgjidhjesh të printimit dixhital, duke përfshirë makinat e para-trajtimit dhe të pas-trajtimit.Detyra jonë kryesore është t'i ndihmojmë mysafirët tanë të bëhen ekspertë në printim, dhe roli ynë është të drejtojmë dhe ndihmojmë mysafirët të rriten.Ne bëjmë të gjitha përpjekjet tona për të mbështetur klientët që të prodhojnë produkte të përsosura me porosi në mënyrë që të përfitojnë nga tregu.

Duke iu përmbajtur shpërndarjes së shpejtë, cilësisë së besueshme dhe frymës iniciative të ndershmërisë dhe efikasitetit të lartë, ne ofrojmë produkte cilësore dhe shërbime të kënaqshme për shumicën e klientëve.Sinqerisht mirëpresim klientët e rinj dhe të rregullt brenda dhe jashtë vendit për t'i vizituar!

Teknologjia e printimit sipas kërkesës

1. Përshtatje personale:Produktet e personalizuara kanë vlerë më domethënëse, përmes printimit dixhital për t'i çuar produktet tuaja në nivelin tjetër


2. Dorëzimi i shpejtë:Me një linjë të plotë prodhimi, ne mund të prodhojmë më shumë se 1000 palë në ditë, me dorëzim në kohë dhe prodhim të lartë.


3. Nuk ka MOQ:Ne mund të printojmë për sa kohë që ju keni një dizajn, pavarësisht nga madhësia e porosisë


printoni sipas kërkesës

4. Krijoni shpejt një produkt:Pasi të keni një dizajn, mund të krijoni shpejt një produkt dhe të filloni ta shisni atë në pak minuta.


5.Mos jini përgjegjës për inventarin dhe transportin:Transporti bëhet nga furnizuesi, ju jeni përgjegjës vetëm për shërbimin ndaj klientit.


6. Investim i ulët, rrezik i ulët:Meqenëse nuk keni nevojë të mbani asnjë inventar, mund ta rregulloni lehtësisht strategjinë tuaj dhe të eksperimentoni me idetë tuaja


Lexo më shumë

Makinat e rekomanduara

Rasti i klientit