Solusi Printing Iklan UV

Ringkesan dhasar saka
Cetak Iklan UV

Printer inkjet UV nawakake macem-macem kaluwihan kanthi nggunakake teknologi cetak UV tinimbang teknologi cetak tradisional, kalebu kemampuan kanggo ngasilake karya seni cetak kanthi cepet kanthi kecepatan kilat.Ora kaya cara cetak tradisional, mesin cetak UV ngandelake cahya kanggo ngobati tinta kanthi cepet, ngilangi syarat pangatusan kanthi cepet lan bisa ngasilake cetakan kanthi cepet.Kajaba iku, produk printing UV duwe tahan banyu sing kuat, cepet banget warna tanpa luntur, lan faktor lingkungan liyane, njamin kualitas lan daya tahan sing apik sanajan sawise wektu sing suwe.Kanthi kaluwihan kasebut, teknologi cetak UV wis ditampa lan digunakake ing iklan lan aplikasi komersial, saka signage lan spanduk nganti kemasan lan label.

layanan uv printing

Kaluwihan saka UV Printing

Printing flatbed UV nggunakake metode printing canggih sing nggabungake tinta ultraviolet UV khusus lan sinar ultraviolet kanggo nggawe poster pariwara, panel tampilan, lan stiker sing nggumunake.Minangka teknologi digital printing, UV printing nawakake kacepetan printing cepet karo gambar tliti dhuwur sing nambani ing panuntun dhumateng saka lampu ultraviolet, asil ing banyu-resistance lan asor-resistance prints sing nahan sregep sing malah sawise cahya ingkang dipun danguaken.Percetakan UV ing industri pariwara cocok kanggo barang iklan njero ruangan lan ruangan, uga kanggo pameran, iklan bangunan, kasus tampilan, lan pratandha komersial, utamane ing wilayah sing njaluk anti banyu lan tahan kelembapan.

 Efisiensi dhuwur:Dibandhingake karo printer tradisional, flatbed UV printer apik kanggo pangatusan cepet sawise printing tanpa ngenteni siji menit, iki ngidini printing terus tanpa wektu tundha.Mulane, iku pilihan banget kanggo proyek printing multi-tugas karo turnaround cepet.

 tliti dhuwur:Printer UV Flatbed bisa ngasilake proyek cetak sing sregep lan rinci kanthi resolusi nganti 1440x1440dpi.Presisi iki nyedhiyakake warna sing apik banget lan gambar sing cetha.

 Tolerable kanggo bahan:Printer UV Flatbed bisa dicithak ing macem-macem bahan.Kayata plastik, logam, kayu, watu, kaca, keramik, kertas, lan uga tekstil, printer Flatbed UV nawakake fleksibilitas sing akeh, iki minangka pilihan sing apik kanggo nggawe signage, tampilan, lan produk khusus.

 Daya tahan sing kuat:Wiwit tinta dries lan mranata meh enggal kanthi nggunakake cahya UV, proyèk dicithak Ngartekno karo tahan apik saka nyandhang lan uga colorfastness apik.Kekuwatan iki ndadekake aplikasi printing UV kanthi resistensi banyu lan kelembapan sing apik, lan uga nggunakake wektu sing suwe.

Perlindungan lingkungan:Tinta UV ora ngemot barang sing mbebayani, ora ana volatilisasi pelarut, ora ana polusi lingkungan, bisa entuk panjaluk standar perlindungan lingkungan.

 macem-macem aplikasi:Printer UV Flatbed ora mung diwatesi kanggo nyetak pratandha lan tampilan sing berkualitas tinggi kanggo bisnis tradisional.Uga bisa dimanfaatake ing produksi elektronik, seni dekoratif, lan akeh industri liyane sing mbutuhake gambar cetak sing berkualitas tinggi, tahan lama, kayata kerajinan tangan, peralatan elektronik, tekstil, lan hadiah, lsp.

Parameter produk

Model peralatan: UV1313 G5
Konfigurasi printhead: Ricoh G5 printhead
Jembaré print: 1300MM * 1300MM (telung baris staggered saka muncung ndhuwur owah-owahan tipis)
Papan: SATA 8 sirah G5 2.0 kertu papan Y pindho
ukuran: 2850 MM * 2090 MM * 1400 MM
Ketebalan cetak: 0-110mm (bisa disesuaikan miturut model)
Bobot peralatan: bobot reged 750kg (tundhuk mesin nyata, panyimpangan cilik minangka kisaran normal)
Balung mesin: perawatan panas, struktur segi telu, nggunakake mesin presisi penggilingan gantry presisi dhuwur
Piring dasar nozzle: piring dasar aluminium penerbangan 8, pangaturan apik nozzle, perawatan blackening, anti-reflektif
Tinta UV: tinta impor (alus, netral, hard, miturut panjaluk opsional)
Lampu UV: Manik lampu LED Korea Seoul 2 mung 900W
Pendinginan lampu UV: pendinginan banyu adhem, proteksi aliran banyu.Weker suhu dhuwur, (pendingin cooling kompresi tangki banyu daya dhuwur)
Sistem RIP: Dutch PrintFactory (opsional: US PHOTOPRIN)
Sistem sirkulasi tinta putih: sirkulasi sirkuit tinta utama, agitasi kartrid tinta.Siklus otomatis sing dikontrol piranti lunak kanggo nyegah udan tinta
Ink carriage lift guide: Pandhuan bisu
Motor angkat mobil tinta: Jemicon pindho metu saka motor stepper poros
Filter sirkuit tinta: rong filtrasi: kolumnar sirkuit tinta utama (5.0um) Kepala kobalt sadurunge saringan (20um)
Sistem tekanan negatif: tekanan negatif terintegrasi ganda anyar, kontrol mandiri warna lan putih
Transmisi data: transmisi serat optik

Pengenalan fungsi

1. Kepala pangayoman anti-tabrakan
Nalika kreta tinta kacilakan menyang media cetak, sistem anti-tabrakan diwiwiti kanthi otomatis kanggo mungkasi gerakan langsung kanggo nglindhungi safety printhead.Sawise nyetel maneh media lan njamin keamanan nyetak, printer bisa diterusake maneh supaya ora ana boros.

2. Sistem pangukuran dhuwur dhewe
Dhuwur sensor poto-mriksa karo media printing, kreta kanthi otomatis nyetel dhuwur printing cocok miturut dhuwur media.

3. pangayoman backflow
Kothak tekanan negatif njaluk reflowed tinta, sistem kanthi otomatis mungkasi sumber tinta, kanggo njamin safety saka sistem tekanan negatif

4. Tinta putih aduk lan sirkulasi tinta putih
Tinta putih alam masalah gampang endapan, kartrid tinta utama agitasi tinta sirkuit sistem sirkulasi otomatis

5. Sistem tekanan negatif kaping pindho & tliti dhuwur
Produksi tanpa nyetel tekanan negatif, kanthi otomatis bisa ngimbangi tekanan negatif kanggo njamin stabilitas jet tinta.

6. Sistem semprotan lampu kilat
Fungsi semprotan lampu kilat bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika nyetak diwiwiti utawa sajrone nyiapake nyetak kanggo njamin kelembapan nozzle.

7. Tinta putih & varnish bisa dicithak bebarengan
Kawujudan siji-wektu latar mburi putih, embossing, werna varnish printing, nambah kacepetan printing, supaya putih lan werna varnish alignment kesalahan

1. Desain:Gunakake piranti lunak desain grafis sing populer, kayata Adobe Photoshop utawa Illustrator, kanggo nggawe draf desain sing cocog karo syarat pariwara sampeyan, lan uga njamin gambar presisi nalika dicithak.

Desain
Persiapan Printing

2. Persiapan Printing:Pilih bahan cetak sing cocog lan setel paramèter cetak, kayata jinis tinta lan jangkoan.Kajaba iku, priksa lampu UV printer kanggo mesthekake yen printer bisa digunakake kanthi bener.Persiapan sing tepat minangka titik kunci kanggo entuk asil sing konsisten lan berkualitas ing tahap percetakan.

3. Printing:Unggah gambar banjur pilih mode nyetak sing dikarepake, kayata 600dpi utawa 1440dpi.Printer UV menehi presisi dhuwur lan bisa nyithak ing macem-macem bahan, kalebu plastik, logam, kayu, watu, kaca, keramik, kertas, lan tekstil.Banjur sistem ngobati UV garing proyek printing enggal sawise Printing, kang entuk printing terus tanpa wektu tundha.Kajaba iku, tinta UV ramah lingkungan lan cocog karo standar perlindungan lingkungan paling anyar.

mesin curing UV
Instalasi

4. Instalasi:Pasang pariwara ing posisi sing cocog, kayata ing tembok, rak display, utawa braket spanduk.Gambar sing dicithak UV awet banget lan tahan kanggo nyandhang lan luntur, dadi becik kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan.

Bahan Cocok Kanggo
Iklan UV Printing

A sawetara saka sudhut bahan cocok kanggo flatbed iklan printing UV, kalebu ing ngisor iki bahan melu nanging uga siji ora dituduhake ing ngisor iki.

bahan pvc

bahan PVC

Bahan akrilik

Bahan akrilik

Bahan logam

Bahan logam

Bahan kaca

Bahan kaca

Bahan kanvas

Bahan kanvas

Bahan self-adhesive

Bahan self-adhesive

Tampilan Produk

printing uv ing plastik
Printing UV format gedhe
Printer UV Digital Kab