Solusi Percetakan Iklan UV

Tinjauan Dasar Of
UV Advertising Print

Printer inkjet UV nawiskeun seueur kauntungan ku ngagunakeun téknologi percetakan UV tibatan téknologi percetakan tradisional, kalebet kamampuanna pikeun ngahasilkeun karya seni citak kualitas luhur dina kecepatan kilat.Beda sareng metode percetakan tradisional, mesin percetakan UV ngandelkeun lampu pikeun ngubaran tinta sacara instan, ngaleungitkeun sarat pikeun garing gancang sareng ngamungkinkeun produksi gancang tina jilid ageung.Salaku tambahan, produk percetakan UV gaduh tahan anu kuat pikeun cai, warna gancang gancang tanpa luntur, sareng faktor lingkungan anu sanés, mastikeun ngajaga kualitas sareng daya tahan anu saé sanajan saatos waktos anu lami.Kalayan kaunggulan ieu, téknologi percetakan UV sacara lega ditarima sareng dianggo dina iklan sareng aplikasi komérsial, ti signage sareng spanduk dugi ka bungkusan sareng labél.

jasa percetakan uv

Keunggulan UV Printing

Percetakan flatbed UV nganggo metode percetakan canggih anu ngagabungkeun tinta ultraviolét UV khusus sareng sinar ultraviolét pikeun nyiptakeun poster pariwara, panel tampilan, sareng stiker anu nggumunkeun.Salaku téhnologi percetakan digital, percetakan UV nawarkeun speed percetakan gancang kalayan gambar precision tinggi nu diubaran handapeun hidayah lampu ultraviolet, hasilna prints tahan cai jeung kalembaban-tahan nu nahan vibrancy maranéhna sanajan sanggeus paparan berkepanjangan.Percetakan UV dina industri pariwara cocog pikeun barang-barang iklan di jero ruangan sareng luar, ogé pikeun paméran, iklan wangunan, kasus tampilan, sareng tanda-tanda komersial, khususna di daérah anu nyuhunkeun tahan cai sareng tahan kalembaban.

 efisiensi tinggi:Bandingkeun sareng panyitak tradisional, panyitak UV flatbed ningkat pikeun pengeringan gancang saatos nyitak tanpa ngantosan menit tunggal, ieu ngamungkinkeun percetakan kontinyu tanpa telat.Ku alatan éta, éta pilihan alus teuing pikeun proyék percetakan multi-tugas jeung turnaround gancang.

 Precision luhur:Printer UV Flatbed sanggup ngahasilkeun proyék citak anu lengkep sareng rinci kalayan résolusi dugi ka 1440x1440dpi.Precision Ieu presents kelir incredibly vivid jeung gambar garing.

 Tolerable pikeun bahan:Printer UV Flatbed tiasa nyitak dina sababaraha bahan.Sapertos plastik, logam, kai, batu, kaca, keramik, kertas, sareng ogé tékstil, printer Flatbed UV nawiskeun fleksibilitas anu éksténsif, ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun signage, tampilan, sareng produksi produk khusus.

 durability kuat:Kusabab tinta dries tur nyetel ampir instan ku ngagunakeun lampu UV, proyék dicitak nyata kalawan tahan alus maké sarta ogé colorfastness alus.Kakuatan ieu ngajantenkeun aplikasi percetakan UV kalayan résistansi cai sareng résistansi kalembaban anu saé, sareng ogé nganggo période jangka panjang.

Perlindungan lingkungan:tinta UV teu ngandung sagala barang ngabahayakeun, euweuh volatilization pangleyur, euweuh polusi ka lingkungan, éta bisa ngahontal requests standar panyalindungan lingkungan.

 Rupa-rupa aplikasi:Printer UV Flatbed henteu ngan ukur dugi ka nyitak tanda kualitas luhur sareng tampilan pikeun usaha tradisional.Éta ogé tiasa dianggo dina produksi éléktronika, seni dekoratif, sareng seueur industri sanésna anu peryogi gambar dicitak kualitas luhur, tahan lama, sapertos karajinan, alat éléktronik, tékstil, sareng hadiah jsb.

Parameter produk

Modél parabot: UV1313 G5
Konfigurasi printhead: Ricoh G5 printhead
Lebar print: 1300MM * 1300MM (tilu baris staggered of nozzles luhureun robah slight)
dewan: SATA 8 sirah G5 2.0 ganda kartu dewan Y
Ukuran: 2850MM * 2090MM * 1400MM
Ketebalan print: 0-110mm (tiasa ngaropéa ku modél)
Beurat alat: beurat kotor 750kg (tunduk kana mesin anu saleresna, panyimpangan leutik mangrupikeun kisaran normal)
Rorongkong mesin: perlakuan panas, struktur triangular, ngagunakeun-precision tinggi gantry panggilingan precision machining
Nozzle base plat: aviation aluminium 8 sirah base plat, nozzle adjustment rupa bebas, blackening treatment, anti reflektif
tinta UV: tinta diimpor (lemes, nétral, teuas, nurutkeun paménta pilihan)
lampu UV: LED Korea Seoul manik lampu 2 ngan 900W
Lampu UV cooling: cooling cai-tiis, panyalindungan aliran cai.Alarm suhu luhur, (kakuatan tinggi tank cai komprési cooling cooling)
Sistem RIP: Dutch PrintFactory (opsional: US PHOTOPRIN)
Sistem sirkulasi tinta bodas: sirkulasi sirkuit tinta utama, agitation cartridge tinta.Daur otomatis anu dikawasa ku parangkat lunak pikeun nyegah présipitasi tinta
Pituduh angkat gerbong tinta: Pituduh jempé
Tinta mobil angkat motor: Jemicon ganda kaluar tina aci stepper motor
Saringan sirkuit tinta: dua filtrasi: kolumnar sirkuit tinta utama (5.0um) sirah kobalt sateuacan saringan (20um)
Sistim tekanan négatip: anyar ganda-jalan terpadu tekanan négatip, warna jeung kontrol bebas bodas
Pangiriman data: transmisi serat optik

bubuka fungsi

1. sirah panyalindungan anti tabrakan
Nalika gerbong tinta nabrak kana média percetakan, sistem anti tabrakan dimimitian sacara otomatis pikeun ngeureunkeun gerakan langsung pikeun nangtayungan kasalametan sirah citak.Sakali deui nyetél média sareng mastikeun kasalametan percetakan, teras panyitak tiasa diteruskeun damel pikeun ngahindarkeun runtah.

2. Sistem pangukuran jangkung diri
Sénsor jangkungna mariksa diri nganggo média percetakan, gerbong otomatis nyaluyukeun jangkungna percetakan anu cocog dumasar kana jangkungna média.

3. panyalindungan Backflow
kotak tekanan négatip meunang tinta reflowed, sistem otomatis eureun suplai tinta, pikeun mastikeun kasalametan sistem tekanan négatip

4. Tinta bodas aduk jeung sirkulasi tinta bodas
Tinta bodas alam masalah gampang endapanana, tinta cartridge utama agitation tinta circuit sistem sirkulasi otomatis

5. Double-torowongan &-precision tinggi Sistim tekanan négatip
Produksi tanpa nyaluyukeun tekanan négatip, otomatis bisa nyaimbangkeun tekanan négatip pikeun mastikeun stabilitas ti jet tinta.

6. Sistim semprot flash
Fungsi semprot flash bakal otomatis dimimitian nalika percetakan dimimitian atawa salila persiapan percetakan pikeun mastikeun nozzles Uap.

7. tinta bodas & varnish bisa dicitak dina waktos anu sareng
Hiji-waktos realisasi tina latar bodas, embossing, warna percetakan varnish, ningkatkeun speed percetakan, ulah bodas jeung warna varnish alignment kasalahan

1. Desain:Anggo parangkat lunak desain grafis anu populer, sapertos Adobe Photoshop atanapi Illustrator, pikeun nyiptakeun draf desain anu nyumponan sarat pariwara anjeun, sareng ogé ngajamin gambar anu akurat nalika dicetak.

Desain
Nyitak Persiapan

2. Nyitak Persiapan:Pilih bahan percetakan anu cocog sareng saluyukeun parameter percetakan, sapertos jinis tinta sareng cakupan.Salaku tambahan, pariksa lampu UV printer pikeun mastikeun yén éta berpungsi leres.Persiapan anu leres mangrupikeun titik konci pikeun kéngingkeun hasil anu konsisten sareng kualitas luhur dina tahap percetakan.

3. Nyitak:Unggah gambar sareng pilih modeu nyitak anu dipiharep, sapertos 600dpi atanapi 1440dpi.Printer UV nawiskeun presisi anu luhur sareng tiasa nyitak dina sababaraha bahan, kalebet plastik, logam, kai, batu, kaca, keramik, kertas, sareng tékstil.Lajeng sistem curing UV tegalan proyék percetakan instan sanggeus percetakan, nu ngahontal percetakan kontinyu tanpa Nepi nanaon.Salaku tambahan, tinta UV ramah lingkungan sareng nyumponan standar panyalindungan lingkungan pang anyarna.

mesin curing UV
Pamasangan

4. Pamasangan:Pasang pariwara dina posisi anu saluyu, sapertos dina témbok, rak display, atanapi bracket spanduk.Gambar anu dicitak UV awét pisan sareng tahan pikeun ngagem sareng luntur, ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun panggunaan jero ruangan sareng luar.

Bahan Cocog Pikeun
UV Printing Iklan

A rupa-rupa bahan anu cocog pikeun iklan percetakan UV flatbed, kaasup handap bahan aub tapi ogé hiji teu dituduhkeun sakumaha di handap ieu.

bahan pvc

bahan PVC

Bahan akrilik

Bahan akrilik

Bahan logam

Bahan logam

Bahan kaca

Bahan kaca

Bahan kanvas

Bahan kanvas

bahan timer napel

bahan timer napel

Produk Témbongkeun

percetakan uv dina plastik
Percetakan UV format ageung
printer UV digital